Bloggen flyttad

Tjaabba! :) Ville mest bara meddela att min bloggning har varit lite seg igår, då jag fick lägga mycket tid på skolarbete, och inte hade något särskilt att blogga om. Och sen tänkte jag också meddela att jag nyligen bytt blogg till www.EnGladTjej.blogg.se, så spring in dit och säg hej! :) Ny design ska fixas & sånt, så stå ut ett tag.

Puss & kramis!

Tjolahopp!

Godmorgon! Sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa. Lillsyrran har sovit hos mig inatt också, mys! :) Har ganska nyligen gått upp, käkat frukost och så. Idag är det min hat-dag i skolan. Tråkiga lektioner och sånt. Menmen, det får gå. Tror dessutom jag är klar på slöjden nu så jag får göra vad jag vill. Nu kan vår fucking träslöjdslärare slänga sig i väggen! Hoppas han får sparken, den kuken. ;)

Ni får ha en grymt bra dag! Jo.. funderar på att byta blogg (igen). Men det är inte helt säkert. Men om ni har lite förslag på bloggnamn (som är lediga!) så får ni gärna skriva era förslag bland kommentarerna eller skicka iväg ett mejl (kontaktadress står på headern). :D

PUSS!

Baka kladdekaoka! (skånska, hahaa)


Hello my friends! Vet nu hur skönt det var att komma tillbaka till skolan? Även om jag bara var borta halva torsdagen & hela fredagen kändes det som en evighet. Var så kul att träffa alla igen, hade värsta askul på svenskan dessutom! <3 Även om min klass är världens stökigaste är den nog världens underbaraste och mest knasiga klassen, hihi! :)

Nu ska jag vara barnvakt till lillsyrran. Vi ska baka kladdkaka! Så jävla gott :D Har redan svullat massa glass med banan, haha. Men vafan, man lever bara en gång & då ska man njuta! :) Och vad gör det om hundra år? ;)

Ikväll är det dessutom fotboll. NÅGON SOM VET OM CHIPPEN SKA SPELA? Han är min loverboy. Han måååste spela (a)

PUSS & KRAM, SKUMBANAN! :)

Måndag.. suck


Godmorgon! Jag somnade till filmen igår. Haha! Den här helgen har jag nog sovit MINST 15 timmar varje natt. Men det är skönt. Är väl så när man är lite deppig & tycker allt är dötrist och man inte vill leva. Men idag känner jag mig rätt pigg (trots det dåliga vädret), har varit ute på en morgonpromenad och käkat världens godaste frukost - havregrynsgröt med kanel (alltså inte sylt som på bilden, hihi). MUMS! :D

Idag ska jag nog göra franskaprovet, eftersom jag inte gjorde det i torsdag, i och med jag gick hem från skolan. Wish me luck. Puss & hej! :)

I'm back!!

Hej sötisar! För börja med att tacka för era fina kommentarer. Just nu mår jag väl rätt ok faktiskt, bättre än föregående dagar. I fredags skolkade jag hela dagen, och stack istället ut på en lång promenad till en sjö ca 6 km hemifrån. Låg hela dagen på bryggan och grät, tänkte och gick runt sjön. Behövde den tiden för mig själv. Nu har jag tagit det lugnt under helgen och tänkt ordentligt, sett mycket på film & saknat bloggen - massor. Jag kan inte sluta blogga, hur dåligt jag än mår. Bloggen är en del av mitt liv, så.. I'm back. Har ni saknat mig? Jag har saknat er! (a) <3

Ikväll ska jag titta på Stolthet och fördom och mysa med min gulliga hund. Imorgon är det skola igen, och jag är på mycket bättre humör än tidigare. Känns skönt. Orkar inte vara deppig mer. Imorgon tänker jag bjuda på ett leende, och vara social, för en gångs skull. För jag orkar inte må såhär mer - jag har en fantastisk familj här, fantastiska vänner & allt.. jag får se det positiva i det helt enkelt. Men en dag ska jag ändå hitta min pappa, det ska jag.

Nej usch, nu får jag sluta med mitt babblande. Haha.  Ha en kanonbra kväll allesammans! <333


Någon mer som ska titta på Stolthet och fördom ikväll? :)


Är det för mycket begärt, att vilja träffa sin pappa en sista gång?

Hej! Har inte skrivit på över ett dygn, och har egentligen inte lust att skriva något nu heller. Ingen lust för att vara inne på datorn överhuvudtaget. Men det är såhär att jag har det pissjobbigt just nu, tänker bara massa på min pappa (som jag inte hört något från eller träffat på snart 7 år!!!!, jag vet inte ens om han lever liksom, ingen vet nånting), och jag mår allmänt piss. Jag har inte sovit på ett helt dygn, och kan inte sova. Kan inte släppa tankarna och tänka på något annat.. än pappa.

Jag vill så gärna träffa honom innan det är för sent. Om han lever, så har han inte långt kvar att leva (han knarkar och sånt skit), och innan han dör (om han inte redan är det?) så vill jag träffa honom. Jag behöver det. Jag behöver ha svar på frågor, jag behöver få en kram. Hur han än ser ut, hur nerdrogad han än är, så behöver jag träffa honom. Är det ingen jävel som kan förstå det?

Mamma säger jämt att det är han som får söka upp mig, om han vill ha kontakt. Jahaja, jag skiter väl fullständigt i honom, om han vill träffa mig eller inte. Det här handlar om mig. Han är min pappa, jag är full rätt att träffa honom. Full rätt att undra hur han har det. Full rätt att vara hur jävla ledsen jag vill. Jag har till 100% rätt att söka upp honom om jag vill det. Bara för att han kanske har dåligt samvete ska fan inte jag få lida för det, resten av mitt liv.

Jag behöver en pappa. Alla behöver en pappa, precis som vi behöver en mamma. Barn behöver sina föräldrar. Jag ber inte om att leva tillsammans med honom, jag ber om att få se honom en sista gång innan det är för sent, och få en kram. Är det för mycket begärt? Han är för fan min pappa. En pappa jag inte träffat på (snart) 7 år. Min pappa som aldrig hör av sig. Min pappa som valde knarket före mig. Min pappa som jag saknar som in i helvete, var jävla fucking dag.

Jag lägger ner bloggen nu. Jag orkar inte. Jag orkar inte med någonting. Allt jag vill nu är att ha sommarlov, slippa tänka på skolan (som jag inte kan fokusera på alls), jag vill kunna sova. Jag vill sluta gråta. Men mest av allt vill jag träffa min pappa. Min älskade pappa.

Tack & hej för mig. Vi kanske hörs efter sommaren, vem vet. Förhoppningsvis har jag hittat min pappa då. Jag måste hitta honom, med någons hjälp eller inte. Jag måste få träffa honom en sista gång. Så det så.

BYEBYE, sköt om er! Love you all.

I'm not happy


Tjaa! Om ni undrar varför jag inte bloggar förrän nu är det för att jag har varit och pantat ca 400 pantburkar (puh!) och pluggat inför franskaprovet imorgon. Tror det kommer gå helt ok. Jag orkar inte satsa på ett MVG, jag är alldeles för trött. Somnade nästan när jag kom hem. Skulle inte förvåna mig om jag håller på att bli sjuk, för jag har varit trött i typ fyra dagar nu. Jag hatar att vara sjuk. Jag är kass på att vara det.

Jag skiter i styrketräningen idag. Känner att kroppen inte orkar med det, så jag ska ta det lugnt istället. Äta lite goda skorpor & titta på Ice Age med lillbrorsan som jag passar för tillfället. Ikväll blir det Bonde söker fru (jag tänker ge programet en chans, haha!) och självklart mitt älskade GREY'S ANATOMY! ;D

Det blir inget mer bloggande idag. Ska ta det lugnt & plugga istället. För jag vill inte bli sjuk. Så.. ha en trevlig onsdagskväll sweethearts! <3

McDreamy

Som de flesta kanske vet var Patrick Dempsey, "Dr. McDreamy"  på Sverigebesök för några dagar sedan för premiären av "Brudens bäste man". Här har vi en utav bilderna på snyggingen! :D Patrick är en utav mina favoritskådisar, och han är ju så himla snygg. Jag vill se filmen nu. Fattar ni? NU! ;)


Visst är han så... snygg? <3 :)

Morsning korsning!


GODMORGON! :D Har ni sovit gott? Det har jag. Har sovit som en stock. Vaknade imorse & var jättepigg! Så skönt att vakna på det viset. Har nyligen varit ute på en härlig powerwalk och ska snart käka frukost. Väntar lite till, så jag inte blir allt för hungrig i skolan. Då blir jag så grinig, vilket inte är så roligt för klasskompisarna & lärarna, haha! ;D

Idag är det inte mycket som står på schemat. Skola, plugga när jag kommer hem (har prov imorgon, i franska), styrketräna och sen blir det bara mys & självklart bloggning! :D Vad står på erat schema idag? :)

Några som undrade vart det är jag ska åka i sommar, jo, jag ska åka till Grekland, till en ö som heter Kefalonia. Så himla fint! Här är en bild till på stället (bilden är från apollo.se), och jag längtar massor dit! Troligtvis ska vi även snorkla och sånt där. Wiie! :)

PUSS!

Godnatt!

Efter en mysig kväll med Andra Avenyn (shit vad jag kommer sakna det programet!) och DH tänker jag hoppa i säng. 05:40 går jag upp imorgon bitti (som vanligt) för att gå ut på en härlig powerwalk. Det gäller att vara utvilad, så man orkar upp :)

GODNATT! <33


Den 26 aug drar jag hit :D Längtar!

TV-kväll


Ikväll är det dubbelavsnitt av Andra Avenyn (sista för säsongen, kommer tillbaka till hösten!), och även ett avsnitt från en utav mina favoritserier - Desperate Housewives. Tisdagar är alltid en trevlig tv-kväll. För min del innebär det mys med familjen & en stor kopp grönt te. Myspys! :)

Nu ska jag snart ut på kvällspromenad med vovven. Det är nice! Mamma ska snart på föräldrarmöte ang. min & några andra ungdomars resa till Grekland till sommaren. Det ska bli så skönt att komma iväg! :D

När det är bestämt att vi ska åka (vilket det typ blir ikväll, hoppas jag), så ska jag visa er lite bilder på stället :) Det är så j*kla fint! Kan vi spola fram tiden lite?

Aja, promenad väntar nu & sen tv-kväll. PUSS & KRAM!

Plugga, plugga, pluuuggaaa


Äntligen hemma! Joggningen på idrotten idag gick bra, men undra hur det kommer gå på fredag? Får hoppas på ett bra resultat. ;) Hursomhelst, nu är jag hemma, dagen har varit långsam och dötrist. Som den alltid är på tisdagar. Nu ska jag sätta mig och plugga franska (har en grej från förra provet jag inte gjort än), och även plugga lite till franska provet som är på torsdag. Buuhu. Sen ska jag lägga mig och titta klart på Into the blue som jag aldrig såg klart igår, var så trött ;P

Vad ska ni göra i eftermiddag/kväll? :) <3

I want this!


Var inne och kikade lite på Ellos och hittade massa snygga klänningar/tunikor. Jag är i ett stort behov av det, och jag är riktigt shopping-sugen. Det är ju typiskt, när man inte har ett enda öre man kan lägga på kläder & annat smått och gott. Jag hatar att vara fattig! :P

Visst är klänningarna/tunikorna üpersöta & skulle vara jättesnygga nu till sommaren?

Prenumerera på min blogg!

Följ min blogg via Bloggkoll.com! :D

Klicka på ikonen! :) :)

Tisdag - min hatdag

Godmorgon gullungar! :] Jag har sovit helt underbart! Kroppen känns mjuk & go, nog tack vare träningen igår. Nu har jag varit ute på en powerwalk i 30 minuter, och har svarat på en del kommentarer. Sorry, men jag hinner inte svara på alla :( Om ni inte får svar på era frågor så skicka över ett mejl bara (adressen står på headern).

Idag är det tisdag - min hatdag. Eller egentligen är dagen sjukt slapp, men vi har slöjd sista timmen. Eller snarare i två timmar. Vår träslöjdslärare är helt psykad, kallar oss idioter och liknande. Han kan fara åt helvete. Vi har anmält honom till rektorn iallafall, hoppas han är borta till hösten, gubbjävlen! ;P


Nu ska jag fixa i ordning världens godaste frukost, sen packa idrottskläderna & sånt. Ska jogga 2,5 km idag igen - på fredag blir det på tid. Håll tummarna för att det går bra, hihi! ;D

Hej sålänge, pusspuss!

Besökrekord!


OH MY GOD! :'D Ser ni, jag har över 1000 besökare! Kan inte fatta att min blogg har fått så många besökare (och så himla många gulliga kommentarer, tack! Och dessutom ligger 2:a på Mest Aktiva!) på bara 5 dagar. Yes, it's true, jag skapade bloggen i onsdagskväll runt 21-tiden. Jag har ingen mer att tacka än ni underbara läsare! Hur ska jag kunna tacka er nog, och hur ska jag kunna beskriva min glädje med ord? Vill bara ge er alla en stor kyss! ;D

Snart börjar Andra Avenyn och jag ska njuta av ett spännande avsnitt & dricka en kopp te. Mumma! :) Direkt efter det hoppar jag i säng och tittar på filmen Into the blue med b.la Jessica Alba.

Så därför säger jag godnatt redan nu, det blir inte fler inlägg idag. Men jag är givetvis tillbaka med inläggen imorgon.

SOVSÖTT, PUSS! ♥

Lugn måndagskväll


Träningen gick kanon, dock sjukt jobbigt! Hela jag är helt skakig i kroppen nu, musklerna är så trötta ;) Men det är ju bara bra, då vet man att man gjort sitt bästa, hihi. I slutet av veckan kommer väl det här passet inte ens vara jobbigt, haha! :P

Jag ska snart fixa iordning två smörgåsar, men får vänta till mammi kommer hem, familjen är och handlar och vi har inget pålägg hemma. Så kan det va ;D Ikväll tänker jag mest ta det lugnt, ska börja plugga lite som sagt, och sen vid 19-tiden blir det en kvällspromenad. Annars ska jag mest slappa, dricka en kopp te och titta på Andra Avenyn, och sen har jag planer att kika på Into the blue (otroligt bra film!) innan jag lägger mig :) MYS!

Förresten, någon som vet om man kan pierca naveln om man har problem med att ha hål i öronen?
Är sjukt sugen på en piercing i naveln nämligen, så grymt snyggt, hihi! ;)

Hur ser era planer för kvällen ut? (Btw, ni som har många frågor kan kontakta mig på [email protected] - om ni vill ha min msn så skicka över ett mejl till min kontaktadress så addar jag er.)

PUSSAR & KRAMAR!

Stryketräning står på schemat

Tjenare! ;) Ute regnar det och jag kom hem från skolan för en dryg halvtimme sen. Har inga speciella läxor till imorgon, ska dock plugga lite franska inför provet på torsdag och lite annat smått och gott. Har ni haft en bra dag? :) Min har varit helt ok, det är ju måndag ;D Då är man alltid seg. Dagen gick fortare än vad de brukar, vilket bara är skönt!


Nu står styrketräning på schemat, ska se till att bli riktigt svettig. Idag är motivationen på topp, vilket känns üperbra! :D Något jag inte längtar efter är kvällspromenaden ikväll, eftersom det regnar.. men får helt enkelt hoppas på att det klarnar upp! Ska se till att stretcha massor idag också, vill ju bli lite vig också :D

Önska mig lycka till med träningen, vi hörs senare. PUSSAR!

Design-frågor


Får jättemånga frågor här bland kommentarerna om det är jag som gjort designen (och mycket beröm för att den är fin, tack!), men såhär är det - det är inte jag som gjort designen, utan det är den duktiga bloggerskan Fatima som gjort min design! Jag tackar henne återigen för den fina designen, och tack för alla snälla kommentarer om att ni tycker den är fin! :)

Nu har ni fått svar på den frågan, så nu vet alla. Hihi.

KRAM!

Lunch

Tjaaa! :D
Sitter på aktivitetshuset och checkar in bloggen. Wow, vad många kommentarer jag fått redan! TACK! :D Blir så glad. Något som dock är lite tråkigt är att jag inte har tid på vardagarna att svara på alla kommentarer jag får. Men jag försöker svara på de "viktigaste" kommentarerna. Om ni inte får svar och ni måste ha det får ni kontakta mig på [email protected], så kommer ni garanterat få svar :P

Nu är lunchen snart slut och jag ska ha svenska i två timmar innan jag slutar. Vi hörs senare, pusspuss! ♥

Tråk-skola


Yes, nu ska jag snart dra till skolan. Om en halvtimme är rätt lagom att gå. Jag har verkligen ingen lust, jag är så sjukt skoltrött nu. Tanken på att det är 4 veckor kvar till skolavslutningen är hemsk. Men det är bara att bita ihop. Tiden går ju faktiskt rätt snabbt, om man tänker efter. ;D

Jag slutar 15:05, så jag är inte hemma förrän vid 15:30 ungefär. Så vi hörs inte förrän dess, men ni får ha en grymt bra dag! Njut av en härlig (host!) skoldag/jobbdag! ;)

PUSS & KRAM!

Måndag morgon


Godmorgon! :) Ser att jag är kvar på Mest Aktiva. Ligger till och med etta! Tack så mycket för det, ni är bäääscht! :D
Gick upp 05:40 (!) för att väga mig, mäta mig och allt sånt. Sen stack jag ut på en powerwalk. Kom nyss in. Vet ni hur härligt det är att gå ut direkt på morgonen? Så j*vla skönt! ;P

Idag händer inte så mycket. Ska snart äta frukost, lite senare blir det skola, sen ska jag hem, styrketräna, plugga (har franskaprov på torsdag) och självklart ska jag blogga en del också :) Hihi.

Har ni sovit gott? :]

Tack för idag!


Tack för alla urgulliga kommentarer jag fått idag! :'D Jag har nog aldrig fått så många kommentarer & så snälla. TACKTACK! Ni är sötast! :) Tackar även för närmare 600 unika besök idag. Helt galet att jag fått så många besök! Välkomna alla nya läsare, hoppas ni kommer fortsätta läsa min blogg!

Jag börjar redan bli trött, och med tanke på att det faktiskt är skola imorgon är det lika bra att hoppa i säng. Imorgon ska jag även upp tidigt - ska börja köra efter det nya träningsschemat då också. Upp på morgonen och ta en powerwalk innan frukost. Det är nice! ;P

Tack för idag & godnatt! Vi hörs imorgon bitti igen, puss! ♥

Promenad & tv-mys


Nu tänker jag slita mig från datorn och era fina kommentarer ett tag och gå ut på en liten promenad med vovven (se bild!) innan Andra Avenyn börjar. Sen ska jag mysa med familjen till det bästa Svenska programet ever. Ni missar väl inte AA ikväll va? :) Det börjar strax.

Puss & kram, skumbanan! ;P

Andra Avenyn


Ikväll är det Andra Avenyn, sista söndagen vi får se det den här säsongen. På tisdag är sista avsnittet (då det även varar i 1 h istället för 30 min). Kommer sakna det, programet är liksom apbra! :D Men det är skönt att det kommer en säsong till. Dit längtar vi. Åtminstone jag.

Någon mer än jag som tänker titta på AA ikväll? :)

Ni är så underbara!


Bloggen startades i onsdags strax innan 21 på kvällen, och den dagen fick jag 7 besökare. Ingen att skryta om direkt. För var dag har min blogg fått mer besökare, och idag är jag uppe i 242 hittills, och det ökar varje minut, tack vare att jag ligger med på Mest Aktiva! Jag har ingen mer att tacka än ni underbara läsare! :'D

Jag känner att jag fått sådan bra kontakt med er, och lärt känna många av er rätt bra. Några av er hoppas jag även att jag får tillfälle att träffa någon dag!

Ni har fått ställa lite frågor till mig idag, och nu tänkte jag fråga er några små frågor. Jag hoppas ni är söta och svarar på dem, de är inga märkvärdiga alls! ;)

1. Vad heter du?
2. Hur gammal är du?
3. Var bor du?
4. Hur hittade du till min blogg?
5. Följer du min blogg via Bloggkoll.com?
(Om inte kan du göra det genom att klicka på ikonen i högerspalten - om du vill!)
6. Varför läser du min blogg? (Om du är ny läsare: kommer du fortsätta läsa min blogg?)

PUSSAR & KRAMAR! ♥

Köpa eller inte?

567517-19

Ska strax traska iväg och lämna tillbaka filmerna jag hyrde igår. Eller så ber jag om skjuts, för jag har verkligen ingen ork att gå ut idag. Är en riktigt sån sitta-inne-och-göra-ingenting-dag. Funderar på att passa på och köpa nya FRIDA-tidningen, men vet inte om jag ska lägga ner pengar på det? Någon som vet om det nya numret är bra? ;D

Tycker ni jag ska köpa den eller inte? =)

Svaren på frågorna

Tack för era frågor! :D Här kommer svaren..

Vem gillar du bäst i Grey's Anatomy?
- Dr. Shepherd (Patrick Dempsey) & Dr. Grey (Ellen Pompeo) är storfavoriterna. De andra jag gillar mycket ser ni på min header, där är favoriterna! :)

Hur skulle du beskriva din stil?
- Enkel, mörk, vardaglig. Ingen märkvärdig stil överhuvudtaget, skyller på pengabristen. Ge mig lite pengar, så ska ni få se på snygga grejor! ;D

Hur gammal är du?
- 15 år är jag, fyller år den 11 feb. om någon undrar.

Varför började du blogga?
- Började läsa lite bloggar, och startade en blogg själv för skojs skull. Tyckte det var roligt och fortsatte, helt enkelt.

Favoritbloggar?
- Kenza, Lisa & Helena är mina tre storfavoriter. Sen gillar jag även andra bloggar, ni hittar dem under "Länkar" :D

Hur länge har du bloggat?
- Min första blogg startade jag den 23 januari 2007. Sen dess har jag bloggat (på hundratals olika bloggar).

Hur lång är du?
- Ca 167 cm. Blir inte så mycket längre heller, men önskar jag kommer upp i 170 iallafall, jag känner mig kort. Hehe.

Vilken är din favoritartist/band?
- Sebastian är favoriten bland artister, och U2 bland band. Men jag gillar även Bruce Springsteen, Beatles, David Bowie, Rolling Stones m.fl.

Favoritämne?
- Hemkunskap, biologi, svenska, matte. Det är väl mina favoriter :)

Läskigaste skräcken i ditt liv?
- Ska inte gå in så djupt på det, för det har jag ingen ork med, men det var när min mamma misshandlade vår förradetta granne, för att hon blev sur på henne för att hon hjälpte mig med att gömma mig. Har lite problem här hemma (inte så stora nu dock), och det var väl den mörkaste perioden då. Då var jag livrädd. Visste inte vad jag skulle ta mig till.

Om du är på dåligt humör, vad lyssnar du helst på då?
- Sebastian, han får mig alltid på bra humör! Beatles funkar också, hihi! :D

Vad har du för planer inför sommaren?
- Åka upp till Göteborg och fira midsommar med H + familj, gå på minst 2 Rix Fm-Festivaler & den 26 aug drar jag och några andra till Grekland en vecka. Och juste, se Bruce Springsteen den 5 juli på Ullevi!! :D :D

Hur fixar du en god fruktsallad?
- Skär mina favoritfrukter (jordgubbar, vindruvor, apelsin, banan, äpple, päron, kiwi) och blandar till en sallad, och ibland har jag över lite citron - eller limesaft över, för att få den extra syrlig och god. Serverar med antingen glass eller grädde, eller äter som den är. Det är godis det! :)

Sminkar du dig, isåfall vad använder du?
- Jag sminkar mig inte så mycket, men jag använder mascara och täckkräm typ. Brukar inte bli så mycket mer än så, isåfall blir det mer till fest och liknande.

Hur ser en perfekt fredagskväll ut för dig?
- Trevligt sällskap, några bra filmer (helst romantiska komedier) och fruktsallad & grönsaksdipp. Det är en perfekt fredagskväll för mig. Eller att man går på bio :) Det är mys.

Hur gammal är din hund och vilken ras är det?
- Min lilla sötnos är 5 år nu (herregud vad tiden går fort), och det är en blandning mellan labrador, münsterländer och border collie. Riktigt söt är han! :)

Vad för slags läkare vill du helst utbilda dig till?
- Hjärtkirurg! Men funderar även lite på barnmorska, eller barnläkare. Har ju långt kvar, så jag hinner bestämma mig.

Vad är din favoritsport?
- Haha usch vilken fråga. Jag hatar sport. Men om jag måste välja är det friidrott, typ längdhopp är rätt kul. Men mest av allt gillar jag promenader, dock räknas väl inte det som någon sport? ;) Sen gillar jag att titta på fotboll (men inte spela!).

Vad är dina intressen?
- Musik är ett stort intresse, även film, självklart Grey's Anatomy och medicin är skoj. :)

Hur många bloggar har du?`
- Många. Men har raderat många av dem nu, har några kvar att göra mig av med. Men jag bloggar endast på den här. Och här tänker jag stanna, så det så. ;P

Hoppas ni är nöjda med svaren! :D Det var jätteroliga frågor, tack för dem. Jag kommer ha en frågestund lite längre fram igen, men om ni har frågor är ni självklart välkomna att mejla mig ([email protected])!

PUSSAR!

Frågestund!

567517-18
Jag får många frågor bland mina kommentarer, har även fått lite mejl ([email protected]), vilket är jätteroligt! Men för att alla ska få svaren (många frågor är ju samma), så tänkte jag ha en frågestund här i bloggen :) Så nu har ni chans att fråga exakt vad ni vill, om mig, min familj, ja, vad ni nu undrar. Var inte blyga!

När jag har haft mitt spa ska jag ta mig tid att svara på frågorna i ett inlägg här. Så ös på med frågor nu! ;D

Motivationen är (snart) på topp

567517-17
Motivationen till att gå ner i vikt den här veckan har inte varit på topp. Men nu börjar den komma tillbaka, och imorgon börjar jag kämpa på riktigt. Målet är att komma ner på en vikt runt 48-49 kg till sommarlovet, dvs minus ca 4-5 kg. Sen är jag inte så noga med vikten egentligen, muskler väger ju mer än fett liksom ;)

Något som motiverar mig är den här bilden på Jessica Alba.
Här har man att skäl till att börja träna. Hihi. :D Och här har jag lite "knep" för att gå ner i vikt.

Dricka mycket vatten. Minst 2 liter om dagen. Vatten rensar kroppen från slagg m.m, och det ökar dessutom ämnesomsättningen.

Träna regelbundet. Själv tar jag en powerwalk innan frukost varje morgon, och promenerar dit jag ska istället för att be om skjuts. Dessutom styrketränar jag 3 ggr i veckan, och har idrott i skolan 2 ggr i veckan.

Äta regelbundet. Bättre att äta lite men ofta, än att äta mycket väldigt sällan. Håller blodsockret på en stabil nivå och risken att man småäter är mindre. Frukost är det viktigaste målet! Själv äter jag en stabil frukost (havregrynsgröt, banan, mjölk), mest grönsaker till lunch och kött + potatis/ris.. och ibland även en frukt, och framåt kvällen äter jag två grova smörgåsar med pålägg + gurka/paprika m.m.

Unna sig något gott ibland. Det är bättre att unna sig lite då och då (en gång i veckan) än att äta massor en gång i månaden. Det bästa är om man kan undvika godis, läsk, chips m.m helt och hållet, och istället unna sig fruktsallad eller annat gott (och nyttigt) en lördagskväll.

Imorgon ska jag väga mig. Har nog gått upp den här veckan, men det är klart.. jag har inte gjort mitt bästa. Nu ska det bli ändring på det, jag ska få Jessica Alba-kroppen och dessutom bli piggare och få en finare hy på köpet.

Någon som hänger på min viktminskning-inför-beachen-och-få-en-vältränad-kropp? :)

Slappsöndag

567517-16

Godmorgööön! :) Jag hade tänkt att sova till åtminstone 9 idag, men det gick inte. Knäppt att man sover så lite på helgerna och på vardagarna är man långt ifrån morgonpigg. Borde vara tvärtom.

Idag tänker jag mest slappa, ladda batterierna inför den kommande veckan. Jag har planerat lite hemmaspa; ångbad, ett varmt skönt skumbad då jag även ska passa på att raka benen och skrubba hela kroppen ordentligt & sen ska jag även dricka massor med vatten för att göra kroppen glad ;P

Glöm inte att ni kan följa bloggen via Bloggkoll.com! :D

Vad ska du hitta på denna söndag? (:

Skönhetssömn

567517-15

Allt socker har fått mig att bli sjukt trött. Så jag ska lägga mig om en timme eller så, se till så jag får min skönhetssömn. Imorgon ska jag se till att rena min kropp med massor av vatten, ett ångbad och ett långt skönt bad. På måndag tar jag tag i det här med att gå ner i vikt på riktigt. Då jäklar ska jag bli fin! ;D

Har funderat lite på att börja med cheerleading. Men jag vågar inte, tror inte jag skulle klara sånt där.. volter och sånt. Nej, det skulle jag inte. Hahaha. Men det verkar rätt kul ;) Kom gärna med förslag på olika sporter, jag vill börja på något, haha!

Tack för era söta kommentarer idag! Om ni har frågor kan ni kontakta mig på [email protected] (ej msn, skicka över ett mejl så får ni min msn). Har även nytt besökrekord idag, än sålänge över 150 unika! :D TACK!

SOVSÖTT! ♥

Träningsschema v.21

Nästa veckas träningsschema är nerskrivet, och för att jag inte ska tappa bort pappren eller så skriver jag även ner det här. 4 veckor (på måndag) kvar till sommarlovet - och då ska jag väga strax under 50. Och nej, absolut inte genom att svälta mig själv! Regelbunden träning, äta frukost, lunch och kvällsmat och typ en fruktsallad på lördagskvällarna (skippar godiset numera, efter mitt illamående idag).

Måndag: - Powerwalk i (ca) 30 minuter innan frukost
                 - Styrketräning i (ca) 30 minuter + stretchning
                 - Kvällspromenad i (ca) 30 minuter vid 19-tiden

Tisdag: - Powerwalk i (ca) 30 minuter innan frukost
               - Promenera 5 varv runt Slingan (ca 800 m/varv) på håltimmen
               - Idrott i skolan
               - Kvällspromenad i (ca) 30 minuter vid 19-tiden

Onsdag: - Powerwalk i (ca) 30 mintuer innan frukost
                 - Promenera 5 varv runt Slingan (ca 800 m/varv) på håltimmen
                 - Stryketräning i (ca) 30 minuter + stretchining
                 - Kvällspromenad i (ca) 30 minuter vid 19-tiden

Torsdag: - Powerwalk i (ca) 30 minuter innan frukost
                  - Promenera minst 5 varv runt Slingan (ca 800 m/varv) efter skolan
                  - Ta en omväg hem från tåget på kvällen

Fredag: - Powerwalk i (ca) 30 minuter innan frukost
               - Idrott i skolan
               - Stryekträning i (ca) 30 minuter + stretchning
               - Extra lång kvällspromenad vid 19-tiden (ca 45 minuter)

Lördag: - Powerwalk i (ca) 30 minuter innan frukost
               - En långpromenad på lite mer än 1 mil
               - Kvällspromenad vid 19-tiden

Söndag: - Morgongympa
                - Ett långt stretchnings-pass morgon & kväll
                - Kvällspromenad vid 19-tiden

Det här borde väl göra underverk på min kropp, right? :D Personer som peppar mig är H (som jag gör viktminskning-inför-beachen med) och några kändisar - Eva Longoria, Jessica Alba, och i ärlighetens namn, ingen mindre än vår bloggdrottning Kenza! :)

567517-14
Skogspromenader kommer det bli många av - det är nice! :D

Vad tycker ni om mitt träningsschema då? ;D

Jag mår illa

567517-13

Filmerna var üperbra! Jag rekommenderar dem starkt. :) Grät en del till Välkommen till familjen (jag är en sån som lipar åt allt, hihi) och Snygg, sexig & singel var galen och rolig. Cameron Diaz är så snygg, att jag bara vill sno hennes utseende, nu med en gång, haha! Men ja, se filmerna, om ni inte redan gjort det! :) Något jag dock inte rekommenderar är att käka godis och sånt när man hållt sig undan det i 2 veckor. Jag har ätit lite choklad och lite annat, och känner mig spyfärdig. Jag mår jätteilla. Usch.

Nu vet jag iallafall en sak - inget mer godis och sån skit det här året. Jag ska nog skippa det helt och hållet. En glass eller så blir lagom till sommaren någon gång ibland, men fy, inte mer än så! Det var till och med äckligt med godis. BLÄK! ;D

KRAMIS!

Filmmys!

                             567517-11567517-12
Har varit iväg och hyrt film (blev inte Little miss Sunshine eftersom den var uthyrd, så det blev helt enkelt två andra filmer) - Snygg, Sexig & Singel och Välkommen till familjen. Tror de är väldigt bra, hihi :D

Köpte även MASSA godis som jag ska käka till. Idag är en sån dag jag skiter i min viktminskning-inför-beachen, och unnar mig massa gott. Sen är det 4 veckor kvar till sommarlovet, då får jag kämpa istället! Idag orkar jag inte bry mig, hehehehe. ;P

Nu blir det film & gottgott. Vi hörs senare, PUSS!

Mitt självförtroende = 0

567517-10

Har bläddrat igenom en gammal ToppHälsa-tidning där det fanns tips på feel-good-filmer. Little miss Sunshine var en film de tipsade om, som skulle ge en effekt av att öka självförtroendet. Något jag behöver, helt klart. Jag har världens sämsta självförtroende, något jag verkligen vill bygga upp. Något jag ska kämpa med i sommar! Så jag tänker hyra den här filmen lite senare idag + en till utav av filmerna de tipsade om. Det hjälper kanske för stunden iallafall ;P

Någon som vet om filmen är bra? :)

Hyra film?

567517-9
Nu är här rent & fint. Nu ser garderoben dessutom väldigt tom ut. Får se till att spara ihop lite pengar och storshoppa eller nåt. Eller så sparar jag pengar till Grekland-resan i sommar, och shoppar massor där ;P Hursomhelst var det skönt att få städat, det behövdes verkligen :)

Just nu lyssnar jag på Tracy Chapman (vilken röst den kvinnan har!!) och funderar på att hyra film ikväll. Det är ju rätt mysigt :) Kom gärna med tips på filmer, så jag har lite att gå efter om jag hyr film senare idag :D

(Glöm inte att trycka på ikonen under länkarna för att följa min blogg via Bloggkoll.com!)

PUSS & KRAM!

Städa... usch!

567517-8

Godmorgon sunshines! :D Vad glad jag blir när jag kollar på statistiken. 113 unika besökare igår. Üperkul! Välkomna alla läsare, hoppas ni stannar & att ni lämnar en liten kommentar så jag kan kika in hos er! :)

Jag är redan uppe, och käkat frukost och ska snart ut med vovven en runda. Idag är det lördag, då är jag helt ledig från träning. Dock ska jag städa idag. Hade tänkt att passa på att rensa garderoben också, det behövs verkligen. Där ser ut som f*n. ;P Usch, jag hatar att städa. Men det måste göras.

Vad har ni för planer för denna lördag? :]

Patrick har förändrats genom åren

567517-7

Can't buy me love var lika bra & söt som vanligt. Ni som inte har sett den - se den! Den är värd att titta på, för den är braaaa! ;) Patrick Dempsey, som är en utav mina favoritskådisar som har en utav huvudrollerna i CBML har förändrats en hel del genom åren. Från en sötnöt till en riktigt pudding! ;P Visst är han typ snyggast & sötast? :)

Det här blir mitt sista inlägg för dagen. Hoppar i säng om 1 timme, eller 2. Kanske till och med senare ;) Men ska försöka att inte lägga mig alldeles för sent.

SOVGOTT! ♥

En design, äntligen!

567517-11
Tack för hjälpen Fatima!


Har ni sett, jag har en design på bloggen! ;D Och det härliga temat var självklart Grey's Anatomy-tema. De som känner mig vet att jag verkligen ÄÄÄÄLSKAAAR Grey's, missar inte ett enda avsnitt & tittar på boxen hur ofta som helst :) Och eftersom jag vill bli läkare (hjärtkirurg lutar det mest åt nu), så passar det ändå rätt bra med Grey's-tema. Tack Fatima för hjälpen, blev üpersnyggt! =D

Vad tycker du om designen, blev det bra eller? ;P

Filmkväll.. med mig själv

567517-4

Nu har jag duschat, käkat tre mackor (tog en extra, för att jag varit så grymt duktig idag, hihi) och nu läser jag bloggar och myser i min pyjamas. Myyys! :P Tråkigt nog är man helt själv...

Senare ikväll tänkte jag dricka en kopp te och kolla på Can't buy me love. Så otroligt söt. Patrick Dempsey var üpergullig som liten, nu är han üpersnygg! :) Så för min del blir det filmkväll, alldeles ensam. Hahahahaha, patetiskt egentligen ;P

Vad tänker du hitta på denna fredagskväll? =)

Jag är stolt över mig själv!

567517-3

Skolan var grymt seg idag. Lyckades somna på SO:n, blev väckt av kära J. Hahaha. Fast gjorde något på idrotten jag är väldigt stolt över - joggade 2,5 km utan uppehåll. För typ 2 veckor sedan orkade jag inte ens jogga 1 km utan att vara död. Men idag klarade jag mycket mer än så :) Direkt när jag kom hem styrketränade jag också. Träningspasset jag kör 3 ggr/veckan är inte ens jobbigt längre. Nästa vecka ökar jag! Jag kommer bli en muskelknutte.. ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan käka två mackor till kvällsmat. Namnam. Idag får bloggen troligtvis ett nytt utseende också, så håll utkik! ;P

Hej sålänge, hörs snart igen! :)

Biologiprov

567517-2
Tjena! Ber om ursäkt för att jag inte bloggade något igår när jag kom hem, men eftersom jag har biologiprov idag (!!) så fick jag sätta mig och plugga direkt jag kom hem. Så det fanns helt enkelt ingen tid till att blogga, och skolan går självklart före en sida på nätet, right? ;)

Hursomhelst.. jag har varit ute på en powerwalk och precis käkat frukost. Sitter med biologiboken uppslagen brevid mig och ska snart plugga lite innan jag drar till skolan. Prov första timmen.. Wich me luck! ;P

Ha det bäst, vi hörs i eftermiddag! :]

Just nu är jag...

567517-1


... trött. Vanligtvis brukar jag vara ute på en powerwalk vid den här tiden, men idag orkade jag inte. Så istället sätter jag mig här. Får göra lite morgongympa av något slag istället ;) Och min mage kurrar. Ska fixa frukost vid 7-tiden. Tidigare kan jag inte äta, för då dör jag av hunger i skolan (äter strax efter 12, och min mage blir inte glad om den får vänta på mat för länge). Blir som vanligt havregrynsgröt, banan och ett stort glas vatten. Världens bästa frukost! :)

Idag blir det skola, sen blir det powerwalk i skogen i ca 60 minuter, och därefter tar jag tåget in till Eslöv för att gå på Bullen. Flera hundra år sedan man var där nu, känns det som. Ska bli kul att träffa alla trevliga typer igen :) Kommer sen hem lite innan 20, och då skriver jag nog. Så äre.

Vad ska ni göra idag? :)

Welcome!

Välkommen in till min blogg! Patricia heter jag (har bloggat tidigare, men gör ett nytt försök här), jag är 15 år och går i åttan. Ja, mer får ni veta under tiden ni följer min blogg helt enkelt :)

Passar även på att berätta att det kommer en bloggdesign så fort som möjligt, i ett härligt tema (ni får se när det är klart!). Hoppas ni kommer gilla bloggen, som kommer vara en blandning om mitt liv, musik, kläder och annat smått och gott :)

                                                                 PUSS & KRAM! :]

RSS 2.0